Ràdio la Llagosta s’adhereix a la campanya #thoestasperdent

Ràdio la Llagosta, emissora municipal, s’ha adherit a la campanya #thoestasperdent. Fomentar l’esport femení, donar més visibilitat a la presència de les dones esportistes a la ràdio i trencar estereotips, són alguns dels objectius d’aquesta iniciativa

Partint d’aquesta premissa, l’Ajuntament de la Llagosta i el butlletí municipal 08CentVint també s’han sumat a la campanya #thoestasperdent, impulsada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

Ràdio la Llagosta ja dona, des de fa anys, una visibilitat destacada a l’esport femení, professional i amateur, per exemple, dedicant un seguiment informatiu prioritari al Club Deportivo la Concòrdia, que milita a la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala i que és l’entitat esportiva llagostenca que juga a la categoria més alta.

També fem, setmana rere setmana, un seguiment informatiu de la resta de l’esport femení llagostenc, mitjançant els programes Contrapunt i La Jugada. Exemple d’això són, darrerament, la participació al Campionat d’Espanya júnior de judo de l’esportista Ainhoa Cortés, de l’Associació Karate – Judo la Llagosta, així com l’èxit de Júlia Sanz, portera del Club Deportivo la Concòrdia, que acaba de proclamar-se campiona d’Espanya de futbol sala amb la selecció catalana sub-16.

I això sense oblidar altres disciplines esportives com, per exemple, la petanca, on des de Ràdio la Llagosta hem fet seguiment del darrer èxit de les esportistes de l’equip femení del Club Petanca la Llagosta, que recentment s’han proclamat campiones de lliga i han aconseguit el segon ascens de categoria consecutiu en les dues darreres temporades.

Per tot plegat, Ràdio la Llagosta emet des d’avui la falca de la campanya #thoestasperdent, que té la col·laboració de cinc esportistes d’elit catalanes: la medallista olímpica de natació Mireia Belmonte; la multicampiona del món de motociclisme Laia Sanz; la subcampiona de la Champions League femenina de futbol, Alexia Putellas; la tricampiona d’Europa i subcampiona olímpica de bàsquet Laia Palau, i la rècord del món de pentatló i heptatló sub-18 Maria Vicente.