Tancament d’escoles i instituts a partir de demà divendres

• La Generalitat ha decretat aquest migdia el tancament de l’escoles, instituts i universitats a partir de demà, divendres dia 13 de març, com a mesura inèdita i excepcional per controlar la proliferació del coronavirus.

• A la Llagosta ja es va suspendre ahir la celebració del mercat setmanal que s’havia de fer avui a causa d’aquesta pandèmia i no es tornarà a fer fins com a mínim d’aquí a dues setmanes.

• Totes les competicions esportives també han estat suspeses i, fins i tot, la majoria de clubs llagostencs han anul·lat els entrenaments que es fan a les instal·lacions esportives de la nostra localitat.

• L’Ajuntament de la Llagosta ha instal·lat un sistema d’enllumenat al terreny de futbol set del Camp municipal Joan Gelabert, que fins ara no disposava d’il·luminació.

• Avui, a l’entrevista del mes de març amb la portaveu del grup municipal de La Llagosta en comú + Llagosta (LLEC +Llagosta), Eva Miguel considera que caldria ampliar la dotació de 30.000 euros per al projecte de pressupostos participatius.

• El Club Esportiu la Llagosta va encaixar diumenge una dolorosa derrota al camp de la Sabadellenca B per sis gols a zero, però es manté al desè lloc de la classificació.

• L’esportista llagostenca Sonia Bocanegra es va classificar al vuitè lloc de la seva categoria al Campionat d’Espanya màster d’atletisme en pista coberta, que es va disputar dissabte passat a Antequera.

https://open.spotify.com/episode/2MGxHRGN1wm43Ac4ZA9gnX?si=ktTYFM40TBqBJLpptFaK-Q