Declaració institucional contra el tancament de Nissan

• El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir dijous per unanimitat una declaració institucional contra la decisió adoptada per l’empresa Nissan de tancar les tres factories que té a Catalunya.

El tancament de Nissan afectarà a desenes de famílies de la Llagosta que estan lligades laboralment de forma directa o indirecta als centres de producció de Nissan a Catalunya.

• A partir de dilluns que ve la ciutat de Barcelona i les seves àrees metropolitanes nord i sud passaran a ser una única regió sanitària i, per tant, es permetrà la mobilitat entre les seves poblacions.

• L’Ajuntament ha penjat cartells informatius als carrers del municipi per demanar a la ciutadania que es respectin els dos mestres de distanciament físic per evitar la propagació de la covid-19.

• La Deixalleria de la Llagosta recuperarà a partir de dilluns que ve el seu horari habitual d’atenció al públic. Les persones usuàries, però, hauran de seguir les normes bàsiques de seguretat sanitària.

• Els Jutjats de Mollet i Granollers fan des de dimarts passat torns de matí i tarda per garantir la distància de seguretat dos mestres entre treballadors i les persones que fan ús de les seves instal·lacions.