Acaba la primera fase de rehabilitació de Can Baqué

• L’Ajuntament ha donat per finalitzada la primera fase de rehabilitació de la històrica masia de Can Baqué. Els darrers treballs han consistit en la col·locació d’elements per evitar que els coloms malmetin l’edifici.

• Ara el Consistori estudiarà quan es podran continuar les obres després d’analitzar la situació de l’economia municipal a causa de la crisi generada per la covid-19.

• La Llagosta ha entrat avui a la fase 2 de desconfinament. Han obert bars i restaurants al 40% de l’aforament i ja no hi ha restricció horària per passejar i fer esport, però respectant les franges reservades per a la gent gran.

• La línia ferroviària de rodalies R2, que passa per la Llagosta, recupera des d’avui dilluns els seus horaris habituals i la totalitat de la freqüència de pas de trens.

• El Centre de Formació de persones Adultes de la Llagosta ha obert avui dilluns el període de preinscripció per al proper curs. El tràmit es pot fer per internet i de forma presencial amb cita prèvia.

• El Club Deportivo la Concòrdia treballa per fer com a mínim un quart fitxatge abans de tancar la plantilla per tornar a jugar la propera temporada a la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.