Campanya per aconseguir més recursos per als CAP

• La Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès presentarà mocions davant els plens dels ajuntaments de la zona, entre ells el de la Llagosta, per aconseguir més recursos i personal per als Centres d’Assistència Primària (CAP).

• Demà dissabte està previst que es faci a la Llagosta, si el temps ho permet, una activitat relacionada amb el programa Let’s Clean Up Europe, que consistirà en la neteja d’un tram de la riera de Caldes.

• El Club Deportivo la Concòrdia ha posat en marxa un canal a Youtube amb l’objectiu de retransmetre els partits de futbol sala d’aquesta temporada 2020-2021.

• El Club Esportiu la Llagosta disposarà aquest any de tota l’estructura d’equips de futbol de formació, d’escola a juvenils, després de molts anys sense poder fer-ho per manca de prou jugadors.