Xavier Cols (ERC) renuncia al càrrec de regidor

Xavier Cols, regidor, portaveu municipal i cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Llagosta a les eleccions municipals de l’any passat, ha presentat la renuncia a l’acta de regidor.

• Cols, que era edil des de l’any 2015, ha explicat que plega per motius personals que no li permeten continuar amb la dedicació i l’esforç que exigeix el càrrec de regidor.

• Unes 300 persones van assistir ahir a la tarda al funeral del llagostenc Juan Ramón Artero, més conegut com a Chicho i per ser el guitarrista del popular grup Los Mojinos Escozíos.

• Chicho va ser un referent per a molts músics llagostencs i també va formar part de la mítica banda Boira, on va coincidir amb els també desapareguts Juan Pita i Toni Martínez.

• El Fútbol Sala Unión Llagostense prepara el debut del primer equip a la competició de lliga, que serà dissabte que ve al Complex esportiu municipal El Turó davant la Penya Recrativa Sant Feliu de Llobregat.

David Díaz, entrenador del primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense, afirma que l’equip arriba amb força a aquesta primera jornada després de sis mesos sense competir a causa de la pandèmia.