Situació estable a l’hospital, però risc molt alt a la Llagosta

• L’Hospital de Mollet manté estable a l’entorn de la quinzena el nombre d’ingressos per covid-19. A la Llagosta, avui el risc de contagi continua sent molt alt i s’han detectat 35 casos als últims set dies.

• La Generalitat ha decretat noves mesures referents als comerços i als bars i restaurants que s’aplicaran a partir de la propera mitjanit si la justícia no diu el contrari al llar de la jornada.

• Avui, a l’entrevista amb el portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de la Llagosta, Xavier Cols assegura que «s’està fent tot el que es pot fer» contra la pandèmia de la covid-19 i els seus efectes socials i econòmics.

• El president del Fútbol Sala Unión Llagostense, Javier Castañeda, s’ha mostrat crític amb la suspensió de l’activitat esportiva decretada per als dos propers caps de setmana.