Mesures a l’Hospital de Mollet davant els casos de Covid-19

• L’Hospital de Mollet ha activat un protocol d’actuació davant el creixement de casos de Covid-19 al Baix Vallès. Entre les mesures que s’apliquen a partir d’ara hi ha la impossibilitat de visites d’acompanyants a les unitats d’hospitalització.

• El Centre Cultural de la nostra localitat acull l’exposició fotogràfica I si te les toques? La mostra té com a objectiu sensibilitzar en la lluita contra el càncer de mama.

• L’Espai d’Estudi Jove situat a la planta baixa de Can Pelegrí ha tornat a obrir. L’espai compleix amb totes les mesures de prevenció davant la Covid-19 i per fer-ho servir cal registrar-se abans d’accedir-hi.

• El Club Bàsquet la Llagosta 2017 tindrà aquesta temporada un equip a la categoria sub-15. L’entitat tindrà també un equip júnior i un infantil.