Avui, ple per aprovar les ordenances fiscals per al 2021

• El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda per aprovar les ordenances fiscals per al 2021. La proposta de l’equip de govern és congelar pràcticament tots els impostos i taxes municipals.

• Aquesta passada nit ha entrat en vigor el confinament nocturn decretat per la Generalitat, després de la declaració de l’Estat d’Alarma feta pel Consell de Ministres. El toc de queda s’aplica des de les deu de la nit fins a les sis del matí.

• El Cementiri Municipal s’ha preparat per acollir les visites previstes durant la festivitat de Tots Sants en aquesta era del coronavirus. Del 30 d’octubre al 3 de novembre, el Cementiri obrirà al matí i a la tarda.

• El Club Deportivo la Concòrdia ha començat la lliga amb victòria. Les de la nostra localitat han guanyat a la pista del Futsal Mataró per un clar 0 a 4.