El mercat ambulant es tornarà a celebrar dijous

• Dijous tornarà a celebrar-se el mercat ambulant pels carrers de la Llagosta. Així ho ha decidit el gabinet de coordinació sobre el coronavirus de l’Ajuntament de la Llagosta, que va reunir-se dimarts.

• L’Ajuntament ha fet una convocatòria, mitjançant concurs d’oposició lliure, d’una plaça d’agent de la Policia Local. Les sol·licituds es poden fer fins al 16 de novembre.
• Animalets La Llagosta ha obert un concurs de disfresses de gats per Halloween. Es pot participar fins al 29 d’octubre i la fotografia guanyadora rebrà el calendari solidari d’Animalets.

• El Joventut Handbol reajusta els entrenaments per les restriccions pel confinament nocturn, de deu a sis. Xavier Canalejas admet que s’han de comprimir entrenaments i la mesura dificulta les sessions físiques de l’equip sènior.