El ple aprova una modificació pressupostària de 60.000 euros

• L’Ajuntament de la Llagosta destinarà 60.000 euros per promocionar el comerç local durant la campanya de Nadal. Aquesta partida prové d’una modificació pressupostària, que va ser aprovada per unanimitat ahir dimarts en un ple extraordinari i urgent.

• La partida de 60.000 euros se suma als ja anunciats 100.000 euros, que l’Ajuntament destinarà als comerciants locals que han patit o tinguin dificultats provocades pels tancament temporal dels seus negocis per la Covid-19.

• El Club Esportiu la Llagosta i la Concòrdia, predisposats a reprendre la competició el 5 i 6 de desembre. La Federació Catalana de Futbol ha comunicat que vol reprendre les competicions de futbol i futbol sala el 5 i 6 de desembre, si la Generalitat ho autoritza.