S’aproven les bases dels ajuts covid-19 pels comerços

• El ple de l’Ajuntament de la Llagosta va ratificar ahir, durant la sessió ordinària del mes de novembre, el decret d’Alcaldia d’aprovació inicial de les bases reguladores de la convocatòria de subvencions per als comerços afectats per la covid-19.
 
• La Colla Gegantera de la Llagosta organitzarà diumenge que ve el Zumba Gegant solidari 2020, que serà virtual i es podrà seguir per la xarxa social de Twitch de nou del matí a dues de la tarda.
 
• Un Conte al Sac tornarà a oferir demà noves històries per a infants de zero a cinc i les seves famílies, a partir de les dotze del migdia, mitjançant les xarxes socials de la Biblioteca de la Llagosta.
 
• Demà dissabte es disputarà un dels partits de la lliga Asobal d’handbol més esperats de la temporada a la nostra comarca. El Fraikin Granollers, amb el llagostenc Antonio García Robledo defensant la seva samarreta, rebrà la visita del Barça.