L’hospital torna a permetre visites familiars a pacients

• L’Hospital de Mollet ha reprès aquesta setmana les visites de familiars i d’acompanyants als pacients ingressats. Als darrers dies, la pandèmia s’ha mantingut en davallada i actualment hi ha 21 pacients ingressats amb covid-19.

• La Generalitat ha fet aquesta setmana un estudi geotècnic a l’aparcament on es construirà el nou ambulatori de la Llagosta, entre els carrers del Mercat i de Jaume Balmes i l’avinguda de l’Onze de Setembre.

• El passatge nadalenc Noël: Le voyage magique, torna al Parc Popular de la Llagosta i es podrà visitar des de demà divendres fins al dia 5 de gener, vespre de Reis.

• L’entrenador del Club Deportivo la Concòrdia, Javier Ruiz, considera que la irregularitat del ritme de competició d’aquesta temporada està afectant el normal desenvolupament de la lliga.