Quinze dies més de toc de queda nocturn i confinament municipal

Catalunya no passarà dilluns que ve a la fase dos de la desescalada a diferència del que s’havia dit a principis d’aquesta setmana. La causa és l’increment dels indicadors de covid-19.

• Durant quinze dies més es mantindrà el toc de queda nocturn, el confinament municipal dels caps de setmana i l’aforament limitat a bars, restaurants, comerços i instal·lacions esportives.

• Els Pressupostos Generals de l’Estat contemplen una partida de més de tres milions d’euros per a la realització de projectes vinculats a la futura Estació Intermodal de la Llagosta.

• El primer secretari de l’agrupació local del Partit dels Socialistes, Óscar Sierra, ha explicat com seran aquests pressupostos durant un acte polític que s’ha dut a terme a la plaça d’Antoni Baqué.

• El Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà dissabte, a partir de les set de la tarda al pavelló Antonio García Robledo, l’equip líder del grup 2A de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala: l’Eixample.

La Concòrdia també disputarà dimarts que ve, també al pavelló Antonio García Robledo però a partir de les dotze del migdia, el partit ajornat de la primera jornada del campionat contra la Penya Esplugues B.