Alerta dels Mossos per evitar robatoris durant el Nadal

• Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa l’operació especial de Nadal, un dispositiu de seguretat per evitar delictes durant aquestes dates. L’operatiu se centra en àmbits com el comerç, la mobilitat, l’oci nocturn i la convivència ciutadana.

• La Biblioteca convida els infants a l’Hora del conte de Nadal, demà, a partit de dos quarts de set del vespre. En aquesta ocasió, Puri Ortega explicarà El Tió al país dels contes.

• Avui, a l’entrevista del mes de desembre amb la portaveu del grup municipal de La Llagosta en Comú (LLEC), Eva Miguel assegura que la Cavalcada de Reis prevista per l’Ajuntament per al dia 5 de gener “no és la més adient” a causa de la pandèmia i “perquè no arribarà a tothom”.

• La Federació Catalana de Futbol ha donat llum verda a la reestructuració de les competicions del futbol. La Quarta Catalana, on milita el Club Esportiu la Llagosta, es disputarà a una única volta.