Una vintena d’activitats a la programació de Nadal

La Cavalcada dels Reis Mags d’Orient serà sense caramels i s’ampliarà el seu recorregut, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions de la ciutadania. Ens ho explica el regidor d’Actes Populars i Tradicions, Mariano García.

Les activitats nadalenques ja han començat a la Llagosta i aquests dies s’ha pogut veure el Pare Noel, al Parc Popular. Diumenge, la Casa de Andalucía celebrarà una activitat amb productes tradicionals. En total, hi ha previst una vintena d’activitats.

Avui tanquem l’Espai de Portaveus amb l’última entrevista amb l’alcalde Óscar Sierra, que demana prudència davant les festes de Nadal i les activitats.

El Club Deportivo la Concòrdia, que ocupa el tercer lloc aspira a la segona posició si guanya per més de quatre gols de diferència dissabte amb l’Atlético Mercadal. Demà dissabte, les llagostenques reben les balears al CEM El Turó.