Marina Millán, amb l’Handbol Sant Quirze, lluita per l’ascens

Marina Millán lluita per l’ascens a la Divisió d’Honor amb l’Handbol Sant Quirze. La llagostenca suma la seva segona temporada defensant la porteria de l’equip del Vallès Occidental. Xarrem amb la jugadora llagostenca.

La Concòrdia confinada per un positiu de la Covid-19. L’equip llagostenc va haver d’ajornar el duel de dissabte contra el Futsal Aliança de Mataró. Ens explica la situació Ivan Beas i aprofitem per parlar de la bona dinàmica de l’equip llagostenc.

El paretà Sergi Mingote va perdre la vida dissabte al k2, que és la segona muntanya més alta del món. L’alpinista, referent internacional, deixa un llarg llegat de reptes. Parlem amb el periodista de RAP 107, Carles Font, de la petjada del paretà.

I volem seguir sabent com ho estan passant les entitats de la nostra localitat. Parlem amb el president del FS Unión Llagostense, Javier Castañeda.