Durant el Nadal es van fer servir 3.174 vals de descompte

• La campanya de vals de descompte que va posar en marxa l’Ajuntament de la Llagosta durant el Nadal s’ha saldat amb 3.174 vals utilitzats per la ciutadania, un 52% dels que es van repartir per les bústies del municipi.

• Els comerciants que es van adherir a la campanya ja han lliurat les butlletes al Consistori, que en els propers dies farà el pagament dels 31.740 euros a que equivalen els vals.

• Entre divendres i diumenge que ve, els serveis de Rodalies de la línia de trens R2, on es troba l’estació de la Llagosta, es veuran afectats a causa d’unes obres que està fent Adif a l’estació de Sants.

• El Club Esportiu la Llagosta ha tornat a programar entrenaments perquè des del passat cap de setmana es permet aquesta activitat a l’aire lliure.