Álex Pacheco, amb l’absolut del Barberà Rookies

Álex Pacheco s’entrena i juga amb l’equip absolut del Barberà Rookies, del futbol americà. Parlem amb el llagostenc, que tot i tenir 18 anys ja competeix a la segona màxima categoria estatal.  

Prop d’un centenar de persones van participar dissabte passat a l’
acte de protesta que es va fer davant l’Ajuntament contra la gestió de la pandèmia i les mesures restrictives preses pel Govern de la Generalitat a l’àmbit de l’esport. A la manifestació, promoguda a la nostra localitat pel Joventut Handbol la Llagosta, es van afegir també la majoria d’entitats esportives locals i l’Ajuntament.

De tot plegat, farem entrevista amb Xavier Canalejas, director esportiu del Joventut Handbol La Llagosta. I parlarem amb el regidor d’Esports, Antonio García Robledo, sobre les restriccions esportives i al cancel·lació de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta.

També volem copsar l’opinió d’altres entitats de la nostra localitat. Entre aquestes, parlem amb José Ángel Venero, del Club Esportiu de la Llagosta; i Juan Carlos Cerrudo, de l’Associació Esportiva Judo Karate la llagosta.