Aprovades les bases del pressupost participatiu de 2021

• El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat les bases que regularan els pressupostos participatius del 2021. El proper 16 de febrer es farà la presentació pública del projecte.

• Des d’avui i com a mínim fins diumenge que ve, els serveis de Rodalies de la línia de trens R2, on es troba l’estació de la Llagosta, es veuen per unes obres que està fent Adif a l’estació de Sants.

• Durant la darrera captació de sang realitzada a la Llagosta es van aconseguir 42 donacions. La visita de la unitat mòbil del Banc de Sang va tenir lloc dimarts passat al Centre Cultural.

• Aquesta mitjanit ha començat la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del dia 14 de febrer. A la Llagosta, un total de 9.660 persones podran votar en aquestes eleccions.

• El Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà a dos quarts de sis de la tarda la visita de l’AECS de l’Hospitalet. El partit es disputarà a porta tancada però es podrà seguir Pel canal de YouTube del club llagostenc.