L’Ajuntament reclama inversions a la xarxa elèctrica

• L’Ajuntament de la Llagosta ha enviat una carta a la companyia Endesa perquè augmenti la inversió a la xarxa elèctrica del nostre municipi, renovi les parts envellides i que incrementi la qualitat del servei.

• El Consistori recorda a Endesa que presta un servei bàsic i essencial per a la ciutadania, que va més enllà del rendiment econòmic de la seva explotació.

• Des d’avui dilluns, el confinament per lluitar contra la pandèmia és comarcal enlloc de municipal i s’amplien les franges d’obertura de bars i restaurants, que poden obrir una hora més al matí i a la tarda.

• A més, els gimnasos poden tornar a obrir les seves portes amb un aforament màxim del 30% i limitant a sis el nombre de persones de les activitats grupals.

• El Club Deportivo la Concòrdia i el Castelldefels van empatar a dos gols dissabte passat. Tot i aquest resultat, l’equip llagostenc es manté com a líder del grup 2A de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.