De rutes prop de la Llagosta, amb Sergio Fernández

De rutes! Nova secció de La Jugada, que estrenem amb Sergio Fernández, que ens explicarà algunes rutes per caminar prop de la Llagosta. Aquest mes, de la Llagosta, al poblat ibèric Les Maleses.

La Concòrdia va guanyar a l’Atlético Mercadal de Menorca, per 0 a 8, i és encara més líder del grup 2A, de la Segona Divisió espanyola. Per què? Perquè van empatar els seus principals perseguidors, l’Eixample, segons, contra el CN Caldes, tercer. Del viatge a les Illes Balears i de la bona victòria, ens ho explicarà l’entrenador Javier Ruiz.

A més, farem conversa amb una de les capitanes de la Concòrdia, Sonia Blanco, jugador franquícia de l’equip del CEM El Turó. Una jugadora vital per l’esquema tàctic de l’equip llagostenc.

El futbol amateur preveu reprendre la competició el 27 i 28 d’octubre. A la localitat, tenim esportistes que militen en lligues territorials superiors, com és el cas d’Antonio Gómez, a la Segona Catalana amb el Ripollet. Volem saber què en pensa. Parlem amb el llagostenc, que també és un dels coordinadors del Club Esportiu La Llagosta.