Proposta per fer un carril bici entre la Llagosta i Mollet

• El col·lectiu Mollet Pedala i la plataforma Connectem el Vallès en bici han proposat que a l’antiga carretera N-152, entre la Llagosta i Mollet, s’habiliti un carril segregat per a bicicletes i patins.

• L’objectiu seria potenciar la connectivitat d’ambdues poblacions amb vehicles sostenibles i millorar la mobilitat, tant d’oci com per a desplaçaments de feina i estudis.

• La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà una nova sessió virtual del Club de lectura, a les quatre de la tarda, i de l’Hora del conte, a partir de tres quarts de set del vespre.

• Avui, a l’entrevista del mes de febrer amb el portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza considera que, després dels resultats del seu partit a les eleccions catalanes de diumenge passat, “ara el més important es aixecar-se i tornar a caminar”.

• El Club Bàsquet la Llagosta ha tornat als entrenaments sota cobert, al Complex esportiu municipal El Turó, després de fer-ho a les pistes exteriors de l’escola Sagrada Família per les restriccions de la pandèmia.