Vint ingressats a l’hospital, 14 altes i dues defuncions

• L’Hospital de Mollet es manté en situació estable pel que fa a la pressió assistencial. Ahir dimecres hi havia 20 persones ingressades amb coronavirus i a la darrera setmana s’han donat 14 altes i hi ha hagut dues defuncions.

• La Generalitat començarà a vacunar contra la covid-19, a partir de demà divendres, les persones de la Llagosta que tenen reconegut un grau de gran dependència. En total, a nostra localitat es podrien vacunar 51 veïns i veïnes d’aquest col·lectiu.

• Avui, a l’entrevista del mes de febrer amb la portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Cristina Segura descarta, després de les eleccions de diumenge passat, un acord de govern a la Generalitat amb el PSC “perquè representa el 155”.

• L’entrenador del Club Deportivo la Concòrdia, Javier Ruiz, s’ha mostrat sorprès dels resultats del passat cap de setmana, tot i que han fet possible que l’equip llagostenc reforci el liderat del seu grup.