Setmana clau de La Concòrdia amb dos partits

La Concòrdia no va jugar cap partit el cap de setmana, però segueix sent protagonista. L’equip llagostenc té dos partits transcendentals: dimecres a la pista del Club Natació Caldes; i dissabte a la pista de l’Eixample. Parlem de les opcions matemàtiques per passar a la fase per l’ascens amb el coordinador de la Concòrdia, Ivan Beas.

El FS Unión Llagostense reprèn la lliga dissabte contra l’Autocorb, que aquesta passada jornada va perdre 1 a 7 contra el Sansur. L’equip de la nostra localitat tenia jornada de descans. Fem entrevista amb l’entrenador, David Díaz.

A més, fem conversa amb dos llagostencs. Marina Rísquez, de l’equip absolut de waterpolo del Club Natació Granollers de la Segona Divisió espanyola, i Carlos Portero, del CF Mollet UE, de la Primera Catalana

En atletisme, entrevistem Sonia Bocanegra, recent campiona catalana de clubs màster amb el Barcelona Atletisme. I fem conversa amb Raúl Gracia, i el seu pupil, l’atleta paralímpic Martín Parejo.