Ràdio la Llagosta suma 16.148 oients únics per internet el 2020

Ràdio la Llagosta va registrar 16.148 oients únics per internet durant l’any 2020, segons les dades registrades per Centova Cast. Aquest és el sistema de control d’emissions de ràdio en línia més usat del món, que ha elaborat un informe amb les dades enregistrades l’any passat.

Segons aquest informe, Ràdio la Llagosta té una audiència mitjana mensual d’uns 1.300 oients únics per internet. El mes que més usuaris únics va registrar va ser el mes de març, amb 5.529. Precisament, el pic més alt de les dades coincideix amb l’inici de l’estat d’alarma i el primer confinament a causa de la covid-19.

Ràdio la Llagosta ofereix emissions per internet les 24 hores del dia mitjançant la web radiolallagosta.cat. A la programació destaquen els programes dels Serveis Informatius, Contrapunt i La Jugada, i l’espai d’entreteniment Cien éxitos de siempre, que durant els primers mesos de confinament va emetre una edició especial.

A més, Ràdio la Llagosta té continguts disponibles a la carta, que durant el 2020 van obtenir més de 5.000 descàrregues des de les plataformes Ivoox i Spotify. D’entre els programes que hi ha disponibles a la carta destaquen Contrapunt, La Jugada, Glocal, Lxs Idiotas, Arte y duende, El lado oscuro i 100.4 in Session.