El FSU Llagostense torna a competir amb victòria

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat l’Autocorb per 5 a 2. L’equip llagostenc torna a competir i ho fa amb una còmoda victòria.

Derrota de la Concòrdia a la pista de l’Eixample, per 2 a 0. Aquesta és la segona derrota de la temporada de l’equip de la nostra localitat. Les llagostenques arribaven al partit de l’Eixample després de guanyar dimecres contra el CN Caldes i assegurar-se passar a la fase d’ascens.

Sonia Bocanegra, de l’Atletisme Barcelona, ha guanyat la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya d’atletisme màster, que va tenir lloc diumenge a la pista del Palau Sant Jordi, de Barcelona.

Albert Caballero també va participar al Campionat de Catalunya d’atletisme màster i va acabar setè classificat dels 3.000 metres.