Site icon Ràdio la Llagosta

Portes obertes virtuals i presencials de les escoles

▶️ Els centres educatius de la Llagosta fan durant aquests dies jornades de portes obertes. Les escoles i instituts han adaptat aquestes activitats a la situació de pandèmia provocada per la covid-19.

▶️ Les visites per a les famílies combinen actes virtuals i presencials amb cita prèvia. El termini per fer la preinscripció d’alumnes per al proper curs serà del 15 al 24 de març.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta ha netejat la brossa que s’havia acumulat sota el pont de l’antiga carretera N-152, que connecta els carrers de Josep Montserrat i de la Riera Seca.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà dimecres a partir de les quatre de la tarda una xerrada virtual que porta per títol Com reconstruir la nostra vida després d’una crisi.

▶️ Demà també tindrà lloc a partir de tres quarts de set del vespre una nova sessió virtual de l’Hora del conte. Puri Ortega explicarà als més petits la història que porta per títol Vull un gat.

▶️ L’atleta llagostenca Sonia Bocanegra ha guanyat una medalla de bronze al Campionat de Catalunya màster que va tenir lloc diumenge passat a la pista del Palau Sant Jordi de Barcelona.

Exit mobile version