Site icon Ràdio la Llagosta

La Biblioteca convoca el Concurs de punts de llibre

▶️ La Biblioteca de La Llagosta ha convocat novament el tradicional Concurs de punts de llibre de la Diada de Sant Jordi. El termini màxim per lliurar els punts de llibre a és el dia 27 de març.

▶️ L’any passat, el concurs només es va poder celebrar en la modalitat virtual, però enguany es preveu recuperar l’exposició a la Biblioteca de tots els punts de llibre presentats.

▶️ Segons un estudi del Consell Comarcal del Vallès Oriental, gairebé la meitat de les persones aturades de la nostra comarca no perceben cap tipus de prestació per desocupació.

▶️ Només el 53% dels vallesans en situació d’atur laboral tenen accés a aquests cobraments. Aquest febrer, la desocupació a la nostra comarca ha crescut per tercer mes consecutiu.

▶️ L’entrenador del Club Deportivo la Concòrdia, Javier Ruiz, confia a sumar els sis punts dels dos partits que encara ha de jugar l’equip abans de tancar la primera fase del campionat de lliga.

▶️ La Concòrdia només necessita quatre d’aquests sis punts per acabar com a líder del seu grup i ja té assegurada la seva participació a la segona fase del campionat i l’objectiu fixat en l’ascens a Primera.

Exit mobile version