Ampliació de l’horari dels bars a partir de dilluns que ve

▶️ Els bars i restaurants podran obrir fins a les cinc de la tarda en horari ininterromput a partir de dilluns que ve. Així ho ha decidit el Procicat en la reunió d’aquest matí per avaluar la situació de la pandèmia.

▶️ El Departament de Salut ha vacunat ja a 584 persones de la Llagosta contra la covid-19, un 4,3 per cent de la població, segons les dades corresponents al dia 1 de març que ha facilitat la Generalitat.

▶️ L’Hospital de Mollet ha registrat als darrers set dies un lleuger increment de les persones ingressades per covid-19. Ahir dimecres hi havia hospitalitzades amb coronavirus un total de 25 persones i durant la darrera setmana s’han donat 19 altes i no hi ha hagut cap defunció.

▶️ L’entrenador del Fútbol Sala Unión Llagostense, David Díaz, s’ha mostrat satisfet del rendiment de l’equip durant el partit que el cap de setmana passat davant de l’Autocorb.