Site icon Ràdio la Llagosta

L’Hospital de Mollet detecta els primers efectes de la vacuna

 L’Hospital de Mollet ha començat a detectar els efectes de la vacunació entre les persones grans i el personal dels centres sanitaris i de les residències geriàtriques del Baix Vallès.

Gairebé el 80% del personal de l’hospital ja ha estat vacunat i també el 95% de la gent gran de les residències. Això ha suposat una caiguda dràstica de contagis en aquests col·lectius.

 El Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental s’ha adherit a la moció del Consell Comarcal de suport a la plantilla de la planta de Bosch de Lliçà d’Amunt davant l’anunci de tancament de la factoria.

 Durant l’any passat, la ciutadania de la Llagosta va portar a reciclar als punts de recollida de la nostra localitat un 7% més de litres d’oli vegetal usat que durant l’any 2019.

 El Club Deportivo la Concòrdia disputarà demà dissabte contra el Ripollet l’última jornada de la fase regular del campionat de lliga del grup 2A de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.

 El Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà diumenge a la pista del líder del grup B de la Lliga Nacional catalana: el Padre Damián Sagrados Corazones B.

Exit mobile version