Site icon Ràdio la Llagosta

La Llagosta commemora el Dia internacional de les Dones

▶️ La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta ha preparat diferents activitats per commemorar el Dia internacional de les Dones, que s’escau avui, dia 8 de març.

▶️ Aquesta tarda, es podrà seguir pel canal de Youtube de l’Ajuntament l’acte institucional del Dia de les Dones. La lectura del manifest anirà a càrrec de l’entitat Resistència Literària.

▶️ Avui han entrat en vigor les mesures aprovades dijous passat per la Generalitat per evitar contagis de covid-19. Aquestes mesures estaran vigents durant una setmana.

▶️ Els centres educatius de la Llagosta fan durant aquesta dies jornades de portes obertes. Les escoles i instituts han adaptat aquestes activitats a la situació de pandèmia.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar dissabte passat per set gols a un el Ripollet en partit corresponent a la darrera jornada de la primera fase del campionat de lliga.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va donar la campanada el cap de setmana passat en imposar-se per un gol a tres a la pista del Padre Damián B, que és el líder del grup.

▶️ La Generalitat ha autoritzat que es puguin reprendre les competicions federades de majors de 16 anys a partir del proper cap de setmana, tot i que els clubs dubten sobre com es podrà gestionar la mobilitat.

Exit mobile version