Site icon Ràdio la Llagosta

Concurs de cartells de la Festa Major 2021 de la Llagosta

▶️ Des d’aquests setmana es poden presentar obres per al Concurs de cartells de Festa Major de la Llagosta 2021. Poden participar-hi tant professionals com artistes novells majors de 16 anys.

• Cada persona participant pot presentar un màxim de dos dissenys que han de ser originals i inèdits. La data límit per participar al concurs és el dia 29 d’abril.

• El Centre Cultural de la Llagosta acollirà el diumenge 28 de març la representació de l’obra de teatre Lo nuestro. L’espectacle començarà a dos quarts de vuit del vespre i l’aforament serà limitat.

• La Biblioteca de la Llagosta dedicarà el Club de lectura de demà dimecres a la novel·la ‘Patria’, de Fernando Aramburu. Damà també es farà la tradicional Hora del conte.

• Avui, a l’entrevista del mes de març amb la portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Cristina Segura afirma que “la crisi del coronavirus ens ha mostrat les dues cares de la gent, una solidària i una altra egoista”.

• El Joventut Handbol la Llagosta reprendrà la competició a la Tercera Catalana el cap de setmana del 27 i 28 de març. Aquesta temporada no hi haurà ni ascensos ni descensos.

Exit mobile version