La Concòrdia acaba la primera fase líder

La Concòrdia ha acabat la primera fase de la Segona Divisió espanyola líder del grup 2A. L’equip llagostenc va golejar diumenge el Futsal Mataró, per 8 a 0, i ha acabat al primer lloc en solitari, amb 36 punts, que ara arrossega a la segona fase per l’ascens. Parlem amb Naiara, una de les jugadores destacades de l’últim partit de la fase de grups i amb el míster, Javier Ruiz.

El Club Esportiu La Llagosta reprèn la Quarta Catalana el cap de setmana. L’equip amateur de la nostra localitat jugarà només una única volta i l’equip vol situar-se entre els primers classificats. Escoltem al tècnic, Manuel Iglesias, i parlarem amb el coordinador, José Ángel Venero.

La pròxima setmana també reprendrà la competició el Joventut Handbol La Llagosta a la Tercera Catalana. Volem conèixer com s’està preparat l’equip de la nostra localitat i per això parlarem amb el seu director tècnic, Xavier Canalejas.