El Ple declara la Llagosta com a municipi feminista

▶️ El Ple de l’Ajuntament va aprovar ahir una declaració institucional per la qual declara la Llagosta com a municipi feminista. L’acord va comptar amb el suport de tots els grups municipals.

▶️ El Ple també va aprovar ahir una moció contra el tancament de la factoria que el grup Bosch té a Lliçà d’Amunt i que suposarà l’acomiadament de més de 330 treballadors.

▶️ Durant la matinada d’aquest diumenge s’hauran d’avançar els rellotges una hora per l’adaptació a l’horari d’estiu. Així, a les dues de la matinada caldrà canviar l’hora a les tres.

▶️ La Carpa, espai cultural, organitza aquest dissabte i diumenge diferents activitats per celebrar l’arribada de la primavera i el Dia internacional del Teatre.

▶️ El Centre Cultural de la Llagosta acollirà el proper diumenge, a partir de dos quarts de vuit del vespre, la representació de l’obra de teatre Lo nuestro.

▶️ L’Escola de Música de la Llagosta oferirà demà, a partir de les dotze del migdia, el vídeo-concert TÉ TALENT, un concert en format concurs inspirat en el programa televisiu GOT TALENT.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia disputarà demà la segona jornada de la segona fase del campionat de lliga al camp de Les Corts amb l’objectiu de guanyar per aspirar a l’ascens de categoria.

▶️ El Joventut Handbol la Llagosta torna aquest proper cap de setmana a la competició i s’enfrontarà diumenge al Canovelles negre en la disputa de la Copa Federació de la Tercera Catalana.