Ajornat fins després de l’estiu el Concurs de Cante Jondo

▶️ La Casa de Andalucía de la Llagosta ha decidit ajornar el Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, que habitualment comença a principis del mes de maig.

▶️ L’entitat cultural llagostenca confia que millorin les condicions sanitàries i les restriccions derivades de la pandèmia per poder celebrar el certamen després de l’estiu.

▶️ La Carpa, espai cultural, torna a acollir aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda, una nova representació del show ImproGames, amb Carlos Lupe i Jordi Tienza.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense rebrà demà, a partir de dos quarts de sis de la tarda, al pavelló Antonio García Robledo l’Atlètic Arrahona – Can Jonqueras.

▶️ També es disputarà demà, a partir de les cinc de la tarda, al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert el partit que enfrontarà el Club Esportiu la Llagosta i el Santa Eulàlia de Ronçana.

▶️ I també demà, a partir de dos quarts de deu del matí, s’enfrontaran, al Complex esportiu municipal El Turó, el Club Bàsquet la Llagosta i el Ramon Llull blanc.