Una setmana més de confinament comarcal

▶️ La Generalitat ha acordat prorrogar el confinament comarcal durant una setmana més, és a dir, fins dilluns de la setmana que ve, tot i que la Setmana Santa no ha suposat una explosió de contagis.

▶️ Si les dades epidemiològiques ho permeten i baixa la pressió assistencial als hospitals, les autoritats sanitàries ja estudien alguna reobertura a partir del dia 26 d’abril.

▶️ Fins al dia 29 d’abril es poden presentar obres per al Concurs de cartells de Festa Major de la Llagosta. Cada persona participant podrà presentar un màxim de dos dissenys originals i inèdits.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes d’abril amb el portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza assegura que “és important que es faci el desviament de la línia de trens R3”.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense es va imposar dissabte passat per 7 gols a 3 davant el l’Atlètic Arrahona – Can Junqueras en un partit on es van mostrar molt superiors als rivals.

▶️ En canvi, el Club Esportiu la Llagosta va caure al municipal Joan Gelabert per 0 gols a 3 davant del segon classificat del grup 11 de la Quarta Catalana de futbol, el Santa Eulàlia de Ronçana.

▶️ Finalment, l’equip sub-25 el Club Bàsquet la Llagosta va guanyar el Ramon Llull blanc per 88 punts a 59 i es manté com a líder en solitari del grup dos de la Territorial B.