ACiS regala vals de compra pel Dia de la mare

▶️ L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta ha posat en marxa un concurs de fotografies per celebrar el Dia de la mare, que s’escau el diumenge 2 de maig.

▶️ Per participar, cal fer-se una fotografia en un comerç local i publicar-la a la xarxa social d’Instagram, mencionant el perfil de l’associació de comerciants i la botiga on es fa foto.

▶️ El Procicat ha acordat avui aixecar el confinament comarcal a causa de la pandèmia i permetre la mobilitat lliure per Catalunya a partir del proper dilluns, dia 26 d’abril.

▶️ L’Hospital de Mollet tenia ahir 30 persones ingressades per covid, cinc menys que fa una setmana. El centre hospitalari ha donat 24 altes i no ha registrat cap defunció als darrers set dies.

▶️ El comitè d’empresa de la planta que la multinacional Bosch té a Lliçà d’Amunt ha arribat a un principi d’acord amb la direcció de la companyia sobre el tancament de la fàbrica.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes d’abril amb el regidor del grup municipal del Partit dels Socialistes (PSC), Marc Ruiz assegura que el desviament de la línia de tren R3 “és complicat, però necessari”.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia afronta dues setmanes d’intens i decisiu treball per aconseguir jugar la promoció d’ascens a la Primera Divisió estatal femenina de futbol sala.

▶️ El proper cap de setmana, les llagostenques es desplaçaran a la pista del Saragossa i la setmana que ve rebran l’equip barceloní de Les Corts.