Site icon Ràdio la Llagosta

La plaça torna a acollir la Diada de Sant Jordi

▶️ La plaça d’Antoni Baqué de la Llagosta torna a ser avui divendres l’epicentre de la celebració de la Diada de Sant Jordi a la nostra localitat.

▶️ Al llarg de tot el dia, a la plaça s’ubiquen les parades d’entitats locals com ara el Club Bàsquet la Llagosta, Resistència literària, Aspayfacos, l’AMPA de l’escola Gilpe i Animalets.

▶️ La Generalitat ha començat a sancionar els habitatges que es lloguen a preus per sobre dels marcats per l’índex de referència i ja s’han detectat els primers 30 casos susceptibles de sanció.

▶️ El Centre Cultural acollirà demà dissabte una sèrie d’actuacions organitzades per la Casa de Andalucía de la Llagosta. L’activitat començarà a dos quarts de sis de la tarda.

▶️ Avui tanquem, amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, la roda d’entrevistes d’aquest mes d’abril amb els portaveus dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia es desplaçarà demà a la pista del Saragossa amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que apropi l’equip a la promoció d’ascens a Primera.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense afronta avui, a casa davant del Segrerenc, i diumenge, a la pista del Teia B, dos partits decisius per accedir a la promoció d’ascens.

Exit mobile version