Site icon Ràdio la Llagosta

La Generalitat aixeca des d’avui el confinament comarcal

▶️ Avui dilluns s’ha aixecat el confinament comarcal a Catalunya i totes les classes de Batxillerat i Cicles formatius són presencials, entre altres mesures decretades pel Procicat.

▶️ La Generalitat estudia endarrerir el toc de queda a les onze de la nit a partir del proper dilluns i també la possibilitat d’ampliar l’horari d’obertura de bars i restaurants.

▶️ La Llagosta va celebrar divendres una Diada de Sant Jordi quasi normal. Les mesures de prevenció van marcar el desenvolupament de les activitats presencials.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta va organitzar amb èxit un acte al Centre Cultural per lliurar els premis del Concurs de punt de llibre de la Diada de Sant Jordi.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta va premiar divendres passat els alumnes de segon de Batxillerat de l’institut Marina que han fet els millors treballs de recerca d’aquest curs.

▶️ Fins al proper dijous es poden presentar obres per al Concurs de cartells de Festa Major de la Llagosta. Cada participant pot presentar un màxim de dos dissenys originals i inèdits.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va empatar el cap de setmana passat a quatre gols a la pista del Saragossa. A falta de vint segons per al final, les llagostenques guanyaven per tres a quatre.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà la fase d’ascens de categoria després d’haver-se classificat com a cinquè millor equip del grup B de la Lliga Nacional catalana.

Exit mobile version