Es manté estable el nombre d’ingressos per covid-19

▶️ La xifra de pacients ingressats amb covid-19 als hospitals de Mollet del Vallès i Granollers es manté força estable respecte les xifres d’ara fa una setmana.

▶️ Aquest dimecres, segons les dades aportades per aquests hospitals, hi havia en total 68 persones amb coronavirus ingressades als dos centres sanitaris.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda el ple ordinari del mes d’abril. La sessió, que serà telemàtica, començarà a dos quarts de vuit de la tarda.

▶️ Durant el ple està prevista l’aprovació de forma provisional el Pla especial urbanístic que ha de regular els usos en les plantes baixes al casc urbà de la Llagosta.

▶️ L’Associació de municipis de l’eix de la riera de Caldes organitza l’11 i 18 de maig un curs per a comerços i empreses que vulguin augmentar les seves vendes de forma sòlida.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia està a un partit d’assegurar-se el passi per poder disputar la fase d’ascens a la Primera Divisió estatal femenina de futbol sala.

▶️ I aquest partit, en concret, és el que disputarà el conjunt llagostenc el proper dissabte, al pavelló Antonio García Robledo, davant l’equip barceloní de Les Corts.