Site icon Ràdio la Llagosta

El Ple municipal regula els usos de les plantes baixes

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar durant el ple ordinari d’abril de forma provisional el Pla especial urbanístic que regularà els usos de les plantes baixes.

▶️ El dilluns 10 de maig tindrà lloc a la Llagosta la tercera captació de sang d’aquest any 2021. El Banc de Sang atendrà els donants entre les deu del matí i les nou de la nit al Centre Cultural.

▶️ El Complex esportiu municipal El Turó i l’Ajuntament de la Llagosta organitzen diumenge una master class de zumba a l’aire lliure per celebrar el Dia de la Mare.

▶️ La deixalleria de la Llagosta regalarà del 2 al 8 de maig fins a 50 litres de compost per persona i dia per commemorar la Setmana internacional del compost.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia vol sumar una nova victòria demà, a casa, contra Les Corts per assegurar-se el passi per a la la fase d’ascens a Primera Divisió.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense iniciarà demà la lligueta de la fase pel títol rebent al pavelló Antonio García Robledo l’equip del Montsant Sala 5.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta, que ocupa el sisè lloc de la classificació del grup 11 de la Quarta Catalana de futbol, jugarà demà a casa contra l’Ametlla Associació Esportiva.

Exit mobile version