Site icon Ràdio la Llagosta

La Llagosta celebrarà la Festa Major del 10 al 13 de setembre

▶️ Aquest any se celebrarà la Festa Major de la Llagosta, concretament entre els dies 10 i 13 de setembre. Així ho ha assegurat el regidor d’Actes populars i Tradicions, Mariano García

▶️ García ha afegit que amb molta probabilitat es podran desenvolupar amb una relativa normalitat el 80% de les activitats que habitualment tenen lloc durant la Festa Major.

▶️ A partir de demà divendres, dia 7, i fins al dia 21 de maig, es podrà votar telemàticament per escollir el cartell que serà la imatge de la Festa Major de la Llagosta d’aquest any.

▶️ L’Hospital de Mollet manté ingressats amb coronavirus el mateix nombre de persones que ara fa una setmana: 26. Als darrers dies ha donat d’alta 20 persones i no ha registrat cap defunció.

▶️ La Regidoria de Joventut ha posat en marxa un concurs de selfies amb mascareta mitjançant la xarxa social Instagram adreçat a joves d’entre 12 i 30 anys.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar a un gol el cap de setmana passat, el partit que va disputar a casa contra el Montsant Sala 5.

Exit mobile version