Site icon Ràdio la Llagosta

Dilluns, tercera captació de sang d’aquest any a la Llagosta

▶️ El proper dilluns tindrà lloc a la Llagosta la tercera captació de sang d’aquest any 2021. El Banc de Sang atendrà les persones interessades entre les deu del matí i les nou de la nit al Centre Cultural.

▶️ A partir de dilluns que ve, dia 10 de maig, començarà de forma generalitzada a Catalunya la vacunació contra la covid entre la població d’entre 50 a 59 anys.

▶️ El toc de queda nocturn i el confinament perimetral de Catalunya deixaran de estar en vigor a partir del proper diumenge, dia 9 de maig, coincidint amb la fi de l’estat d’alarma.

▶️ La mesura també coincideix amb la reobertura de bars i restaurants fins a les onze de la nit a partir del proper diumenge, que podran obrir tant en interiors com en exteriors.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia es desplaçarà demà a Castelló per aconseguir una victòria que li permeti assegurar-se una plaça en la fase d’ascens a Primera.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense visitarà aquest cap de setmana la pista del Sansur en la segona jornada de competició de la fase pel títol de la Primara Nacional catalana.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta jugarà demà al camp del Santa Maria de Palautordera després de punxar el cap de setmana passat a casa davant l’Ametlla, cuer del grup.

▶️ El Joventut Handbol la Llagosta rebrà demà la visita del Laietà Argentona. I el Club Bàsquet la Llagosta també jugarà a casa contra l’equip barceloní del Sant Ignasi.

Exit mobile version