Site icon Ràdio la Llagosta

Aquest estiu es canviarà la gespa artificial del camp de futbol

 L’Ajuntament de la Llagosta té previst substituir la gespa artificial del Camp municipal de Futbol Joan Gelabert durant el proper estiu. Els treballs es faran un cop hagi finalitzat l’actual temporada.

 L’alcalde de la Llagosta i el regidor d’Urbanisme es van reunir dijous passat a Barcelona amb el president de Renfe per parlar de la futura estació intermodal.

 Avui té lloc a la Llagosta la tercera captació de sang d’aquest any. El Banc de Sang atendrà els donants fins a les 9 de la nit al Centre Cultural.

 L’Associació de municipis de l’eix de la riera de Caldes organitza un curs per a comerços i empreses que vulguin augmentar les seves vendes de forma sòlida.

 El Club Deportivo la Concòrdia va perdre dissabte passat a la pista del Castelló per 2 gols a 1 i haurà d’esperar per assegurar-se la seva participació en la fase d’ascens a Primera.

 El Fútbol Sala Unión Llagostense va caure golejat a la pista del Sansur per 6 gols a 2 i ara és el penúltim classificat de la fase pel títol de lliga de la Primera Nacional catalana.

 El Club Esportiu la Llagosta va empatar a dos gols dissabte passat al camp del Sant Esteve de Palautordera i ha pujat fins al setè lloc del grup 11 de la Quarta Catalana de futbol.

 El Joventut Handbol va perdre davant del Laietà Argentona per 29 gols a 40. Els llagostencs han perdut els tres partits disputats fins ara a la Copa Federació de la Tercera Catalana.

 El Club Bàsquet la Llagosta es va imposar dissabte a l’equip barceloní del Sant Ignasi per 64 a 56 i es reafirma al capdavant de la classificació grup 2 de la Territorial B.

Exit mobile version