Crida a la prudència per evitar nous contagis de covid-19

▶️ Coincidint amb el Dia internacional de la Infermeria, que s’escau avui, l’Hospital de Mollet ha fet una crida a la prudència per evitar més contagis per coronavirus.

▶️ L’atur va baixar lleugerament al mes d’abril a la Llagosta i es va situar al 15,9%. Al conjunt del Vallès Oriental, la taxa de desocupació és del 13,1%.

▶️ L’Ajuntament ha tornat a rebre el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació municipal que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona.

▶️ L’Handbol Club Vallag tornarà a competir després d’una temporada sense fer-ho. El club llagostenc, presidit per José Aguilera, reprendrà l’activitat esportiva la propera temporada.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre el cap de setmana passat a la pista del Sansur per 6 gols a 2, però en acabar el partit va recórrer la derrota per alineació indeguda de l’equip rival.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta s’ha situat al setè lloc de la classificació del grup 11 de la Quarta Catalana de futbol, tot i l’empat a dos gols del cap de setmana passat davant del Sant Esteve de Palautordera.