La compravenda de pisos va caure un 24,3% al 2020

• La compravenda d’habitatges durant l’any passat a la Llagosta va caure un 24,3% respecte a les xifres registrades l’any 2019. Un dels factors que expliquen aquesta caiguda és la pandèmia.

• El preu mitja del lloguer habitatges també es va reduir l’any passat a la nostra localitat per situar-se als 579 euros, el més baix d’entre tots els municipis que conformen l’Eix de la riera de Caldes.

• Avui, a l’entrevista del mes de maig amb la portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Cristina Segura afirma que aquest any “la Festa Major es pot fer”, però “amb les preceptives mesures de seguretat davant la pandèmia”.

• Relleu al capdavant de la junta directiva del Club Esportiu la Llagosta. Santi Chacón és el nou president de l’entitat després de la marxa d’Araceli Bujalance per motius laborals.