La Biblioteca de la Llagosta reprèn els actes presencials

▶️ La Biblioteca de la Llagosta va reprendre ahir les activitats presencials per a adults amb l’acte de presentació del llibre La fàbrica, de l’escriptor barceloní Jordi Soler. L’activitat es va fer al Centre Cultural.

▶️ A partir de dilluns que ve, dia 24 de maig, els bars i restaurants podran allargar una hora l’horari nocturn, en concret, fins a la mitjanit, segons ha decretar avui el Procicat.

▶️ També es permetrà que les reunions socials puguin ser de fins a 10 persones, però aquesta mesura haurà de ser validada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya durant els propers dies.

▶️ L’Hospital de Mollet tenia ahir 23 persones ingressades amb coronavirus. Des de dimecres de la setmana passada, s’ha donat l’alta a 15 persones i hi ha hagut una defunció.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de maig amb el regidor del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Marc Ruiz explica que des de l’Ajuntament es prendran “les mesures que calguin per fer una Festa Major segura” al mes de setembre.

▶️ La llagostenca Marina Millán disputarà la fase final d’ascens a la Divisió d’Honor femenina amb l’Handbol Sant Quirze. El torneig es diputarà del 28 al 30 de maig a Logronyo.