Site icon Ràdio la Llagosta

Igualtat organitza un taller de defensa personal per a dones

▶️ La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta organitza un taller de defensa personal per a dones que tindrà lloc dijous que ve, dia 27 de maig, al Complex esportiu municipal El Turó.

▶️ L’Ajuntament torna a fer neteges integrals de carrers en el marc del programa Fem divendres. Avui és el torn del carrer de Caldes i la setmana que ve, del carrer del Mercat.

▶️ Bars i restaurants poden obrir des d’ahir fins a la mitjanit, segons va decretar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, tot i que la previsió del Procicat era que es pogués fer a partir de dilluns que ve.

▶️ La Biblioteca torna a organitzar demà un acte presencial. Es tracta de una nova sessió de Contes i música en família, que a partir de les 12 del migdia protagonitzarà Un conte al sac.

▶️ Avui tanquem, amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, la roda d’entrevistes d’aquest mes de maig amb els portaveus dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia disputarà demà una final anticipada, a casa, davant del Joventut d’Elx. Les llagostenques es juguen passar a la fase d’ascens a Primera.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta es desplaçarà diumenge que ve al camp del Ramassà amb l’objectiu de guanyar i fer-se amb el quart lloc del grup 11 de la Quarta Catalana de futbol.

Exit mobile version