Site icon Ràdio la Llagosta

Gairebé la meitat de la Llagosta ja ha rebut alguna dosi de la vacuna

▶️ Gairebé la meitat de la població de la Llagosta ja ha rebut com a mínim la primera dosi de la vacuna contra la covid. Més de 6.300 persones de la nostra localitat ja han estat vacunades.

▶️ Demà dimarts, a partir de les set de la tarda, es farà public quin serà el cartell de la propera Festa Major de la Llagosta, que tindrà lloc entre els dies 10 i 13 de setembre.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia jugarà la promoció d’ascens a la Primera Divisió femenina de futbol sala i també la Copa de la reina després de guanyar el Joventut d’Elx per dos gols a un.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va empatar ahir a un gol al camp del Ramassà i es manté al cinquè lloc de la classificació del grup onze de la Quarta Catalana de futbol.

▶️ El Joventut Handbol la Llagosta va perdre aquest cap de setmana a la pista del Pau Casals per 36 gols a 22 i ha acabat com a cuer de grup la Copa Federació de Tercera Catalana.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta va guanyar dissabte el Sant Cugat negre per 63 a 59 i segueix liderant el solitari el grup 2 de la Territorial B sub-25.

Exit mobile version